Termeni si Conditii

Utilizarea site-ului

Utilizarea site-ului www.biologistic.ro (vizitarea sau cumpararea produselor), implica acceptarea acestor termeni si conditii de catre utilizatori. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda luarea la cunostinta a termenilor si conditiilor. www.biologistic.ro isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

Copyright

Continutul acestui site, logo, imagini, text, grafica, poze, software, si orice alte date prezentate sunt protejate de legea dreptului de autor si sunt proprietatea SC BIO LOGISTIC & DISTRIBUTION PARTENER SRL. Utilizarea acestor date fara acordul scris al SC BIO LOGISTIC & DISTRIBUTION PARTENER SRL. se pedepseste conform legilor in vigoare. www.biologistic.ro este proprietatea SC BIO LOGISTIC & DISTRIBUTION PARTENER SRL inregistrata la registrul comertului cu RO22834686, J35/4424/2007.

1. Declinarea responsabilitatii

Informaţiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca nicio boala. Informatiile prezentate pe acest site nu implica societatea SC BIO LOGISTIC & DISTRIBUTION PARTENER SRL in alta postura decat cea de distribuitor de produse alimentare sau cosmetice.
SC BIO LOGISTIC & DISTRIBUTION PARTENER SRL prin site-ul www.biologistic.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul virtual, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia Societatii de catre reprezentantii fiecarei marci. Eforturi mari s-au depus pentru a minimaliza toate greselile care pot aparea din editarea electronica sau manuala a informatiilor prezentate. De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor sau a design-ului fara notificare prealabila de catre producatori.
SC BIO LOGISTIC & DISTRIBUTION PARTENER SRL nu poate garanta si nu isi poate asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Va rugam sa verificati corectitudinea specificatiilor pe site-ul producatorului produsului dorit, accesand link-ul aflat imediat sub specificatii (in cazul in care producatorul permite sau ne pune la dispozitie aceste informatii).
Valoarea maxima a obligatiilor Societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

2. Garantiile produselor

Produsele cumparate prin intermediul site-ului www.biologistic.ro beneficiaza de garantia obisnuita a fiecarui produs in parte si respecta legea romaneasca.

3. Frauda

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.biologistic.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.biologistic.ro VA FI CONSIDERAT O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.biologistic.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

4. Litigii

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata competente din Romania.

5. Date personale

Informatiile utilizatorilor site-ului www.biologistic.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu SC BIO LOGISTIC & DISTRIBUTION PARTENER SRL sau cu partenerii acestuia.
Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email / telefon, la coordonatele cuprinse in prezentul site.

6. Disponibilitatea si pretul produselor

Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.biologistic.ro sunt disponibile in limita stocului.
Preturile produselor prezentate pe www.biologistic.ro pot fi modificate fara o comunicare prealabila.

7. Returnarea produselor

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in urmatoarele situatii:
Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de SC BIO LOGISTIC & DISTRIBUTION PARTENER SRL

Renuntarea la cumparare
Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.
Clientul va putea solicita schimbarea produsului, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii coletului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv. Rambursarea contravalorii produsului ori, dupa caz, inlocuirea acestuia, se va face in cel mult 30 de zile de la retur.
Rambursare se va face numai in cazul in care produsul returnat este sigilat si in stare buna.
Cererea de returnare trebuie sa cuprinda datele de identificare ale produsului si ale persoanei care l-a achizitionat. Pe langa cerere, dosarul trebuie sa contina factura in original, cat si copie dupa buletinul persoanei pe care a fost facuta factura.
Returnarea banilor ori, dupa caz, inlocuirea produselor fara penalitati si fara invocarea unui motiv, se poate efectua in urmatoarele conditii:
Aceste dispozitii se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din cadrul acestui site folosind tehnicile de comunicare la distanta.
NOTA: In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare, in ambalajul si cutia originala, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit.(factura, prospect etc.).

8. Livrarea produselor

Livrarea produselor se poate face intr-un interval minim de 24 ore si maxim 30 de zile, din momentul in care s-au confirmat toate detaliile comenzii (modalitate de plata, termen de livrare, stocuri, preturi) si/sau din momentul in care a fost facuta plata – in caz de plata anticipata (Ordin de plata, plata cu cardul)
Toate produsele sunt insotite de factura.

9. Modalitati de plata

Plata ramburs se face in numerar, la momentul livrarii, catre curierul care face livrarea produselor.

10. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil.

Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc.

Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect).

SC BIO LOGISTIC & DISTRIBUTION PARTENER SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

Lansarea comenzii, on-line sau prin orice alte metode, confirmata prin e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea acesteia si discutiile telefonice cu personalul SC BIO LOGISTIC & DISTRIBUTION PARTENER SRL, reprezinta acceptari sigure ale comenzii, deci reprezinta incheierea contractului la distanta.

Preturile prezentate includ TVA, insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru.

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania.

SC BIO LOGISTIC & DISTRIBUTION PARTENER SRL isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de noi ca incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti.

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare.
Clientul poate returna produsul in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, prin returnarea in acest termen a produsului cumparat in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte nicio urma de deteriorare sau uzura, clientul suportand cheltuielile de expeditie conform legilor romanesti.

Returnarea banilor se face in maxim 30 de zile de la primirea produsului de la client. Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@biologistic.ro

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate de site-ul www. biologistic.ro sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza municipiului Timisoara/Timis!

Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.
Toate aceste clauze si conditii sunt prevazute in: Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta.

In momentul efectuarii unei comenzi online, Clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.
SC BIO LOGISTIC & DISTRIBUTION PARTENER SRL

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *